Στην εντατική ένας από τους προσαχθέντες των χθεσινών επεισοδίων

Στην εντατική ένας από τους προσαχθέντες των χθεσινών επεισοδίων

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται ένας 16χρονος που προσήχθη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικουπη.

Οι αστυνομικοί τον επιβίβασαν σε περιπολικό που τον μετέφερε σην ΓΑΔΑ. Τη στιγμή της αποβίβασης του μπροστά στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προσπάθησε να αποδράσει και έτρεξε διασχιζοντας κάθετα τη λεωφόρο Αλεξανδρας, ωστόσο παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Α, «κατά τη μεταγωγή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και έμπροσθεν του κτιρίου (Λ. Αλεξάνδρας και Δημητσάνης), ο συλληφθείς απώθησε αιφνιδιαστικά τον έναν από τους δύο  αστυνομικούς, που τον συνόδευαν και ετράπη σε φυγή. Στην προσπάθειά του να διέλθει το ρεύμα ανόδου της Λ. Αλεξάνδρας προς την Λ. Κηφισίας, παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 32χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν άμεσα σταθμό Ε.Κ.Α.Β., που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε σε Νοσοκομείο, που νοσηλεύεται. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, στην οποία θα υποβληθεί η σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, ενώ για το τροχαίο ατύχημα διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών. Για το περιστατικό διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση». 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΑΤ «ο Ασθενής Κ.Μ νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Α’ από 17/09/2017. Είναι διασωληνωμένος υπό μηχανικό αερισμό και καταστολή. Η γενική του κατάσταση παραμένει σταθερή».

O 16χρονος φέρει κατάγματα στο πρόσωπο και στην κνήμη, ενώ έχει θλάση στους πνεύμονες. Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του εκδήλωσε μία επιληπτική κρίση και για αυτό κρίθηκε αναγκαίο να εισαχθεί στη ΜΕΘ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή