MIDO Ocean Star Caliber 80 Titanium

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να μπήκε το φθινόπωρο, οι ζέστες όμως καλά κρατούν και η θάλασσα μας περιμένει με κάθε ευκαιρία. Ένα εντυπωσιακό μοντέλο σχεδιασμένο για υποβρύχιες εξερευνήσεις μας συστήνει εδώ η ελβετική εταιρεία Mido. Εξαιρετικά ελαφρύ, δυναμικό, και άνετο, το νέο Ocean Star Caliber 80 Titanium διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που ενδιαφέρουν τους εραστές της θάλασσας και του βυθού. Η κάσα του, σε διάμετρο 42 mm και πάχος 11,75 mm, είναι από τιτάνιο, υλικό υποαλλεργικό, εξαιρετικής ελαφρότητας και στιβαρότητας.

MIDO Ocean Star Caliber 80 Titanium-1

Η ανθεκτική κατασκευή του ρολογιού εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία του ακόμη και σε πιέσεις 20 bars (200 μ.). Ως αυθεντικό καταδυτικό μοντέλο, διαθέτει μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη στεφάνη, βιδωτή κορόνα, κρύσταλλο ζαφειριού με διπλή αντιαντανακλαστική επεξεργασία και βεβαίως όλες οι ενδείξεις και οι δείκτες στο καντράν φέρουν φωσφορίζουσα επίστρωση για άριστη αναγνωσιμότητα στο σκοτάδι του βυθού.

MIDO Ocean Star Caliber 80 Titanium-2

Το ελαστικό λουράκι του Ocean Star Caliber 80 Titanium διαθέτει αναδιπλούμενο κούμπωμα, επίσης κατασκευασμένο από τιτάνιο, καθώς και προέκταση για να μπορεί να φορεθεί πάνω από καταδυτική στολή. Στο εσωτερικό εργάζεται αδιάκοπα ο αυτόματος Caliber 80, ένας μηχανισμός τελευταίας γενιάς που προσφέρει ενεργειακή αυτονομία έως 80 ώρες.

MIDO Ocean Star Caliber 80 Titanium-3

Το  πορτοκαλί στο λουράκι και στις λεπτομέρειες της στεφάνης και του καντράν –αγαπημένο χρώμα της Mido– τονίζει ακόμη περισσότερο την αθλητική ιδιοσυγκρασία αυτού του ρολογιού, που εκτός από την υψηλή ποιότητα και το ωραίο design προσφέρει και εξαιρετικό value for money…

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή