Μια σύλληψη για πυροβολισμούς στα Εξάρχεια

Μια σύλληψη για πυροβολισμούς στα Εξάρχεια

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκε περιστατικό με πυροβολισμούς στα Εξάρχεια, που είχε σημειωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου και το οποίο είχε καταγγελθεί σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στο σημείο όπου φέρεται να είχε γίνει το επεισόδιο, στην οδό Στουρνάρη, δεν είχαν βρεθεί κάλυκες, ούτε ίχνη από βολίδες, ωστόσο οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για ύποπτο αυτοκίνητο που είχε περάσει από το σημείο και είχαν καταγράψει και ένα μέρος από τον αριθμό κυκλοφορίας.

Επειτα από έρευνα ταυτοποιήθηκε ο φερόμενος ως πρωταγωνιστής του περιστατικού, ο οποίος είναι 25 ετών με καταγωγή από την Αλβανία, και στις 15 Σεπτεμβρίου στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Ιπποκράτους έγινε απόπειρα σύλληψής του από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ.

Ο ύποπτος είχε αναπτύξει ταχύτητα και στην προσπάθεια του να διαφύγει παραλίγο να τραυματίσει αστυνομικό.

Τελικά συνελήφθη τα ξημερώματα της 17ης Σεπτεμβρίου στον Λυκαβηττό μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με μια 18χρονη κοπέλα.

Στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών και απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού.

Ο δράστης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή