Το λάθος του Φέτελ έδωσε πλεονέκτημα στη Μερσέντες

Το λάθος του Φέτελ έδωσε πλεονέκτημα στη Μερσέντες

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα λάθη πληρώνονται και το σφάλμα του Σεμπάστιαν Φέτελ στον πρώτο κιόλας γύρο του γκραν πρι Φόρμουλα 1 της Σιγκαπούρης προχθές κοστίζει όχι μόνο στον ίδιο αλλά και στην ομάδα του, τη Φεράρι, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον και η Μερσέντες είναι όλο και πιο κοντά στους τίτλους των πιλότων και των κατασκευαστών αντιστοίχως.

Ο Φέτελ εγκατέλειψε από την αρχή της κούρσας παρασύροντας και την άλλη Φεράρι του Κίμι Ραϊκόνεν και τη Ρεντ Μπουλ του Μαξ Φερστάπεν εκτός αγώνος, ενώ ο Χάμιλτον έφτασε με σταθερότητα σε μία ακόμη καρό σημαία, τη φορά αυτή υπό το φως των προβολέων.

Ετσι ο Βρετανός πιλότος απέκτησε διαφορά 28 βαθμών στη βαθμολογία των οδηγών από τον Φέτελ, τον οποίον απειλεί για τη δεύτερη θέση ο έτερος πιλότος της Μερσέντες, Βάλτερι Μπότας: Ο Φινλανδός τερμάτισε τρίτος στη Σιγκαπούρη, πίσω από τον Ντάνι Ρικιάρντο με Ρεντ Μπουλ, και βρίσκεται 23 βαθμούς πίσω από τον Φέτελ στη βαθμολογία.

Στους δε κατασκευαστές, η ένατη νίκη της Μερσέντες φέτος την έχει φέρει 102 πόντους μπροστά από τη Φεράρι, με έξι αγώνες να μένουν ώς τη λήξη του πρωταθλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή