Πρόσωπα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την ακύρωση της συναυλίας της στο Ρίο, η Lady Gaga (φωτ.) ανακοίνωσε ότι ακυρώνει και τις συναυλίες της στο Λονδίνο, στο Μπέρμιγχαμ και στο Μάντσεστερ. Η δημοφιλής ποπ τραγουδίστρια πάσχει από ινομυαλγία, μια πάθηση που της δημιουργεί πόνους, κόπωση και μεταπτώσεις στην ψυχολογική της διάθεση. Οι γιατροί που την παρακολουθούν της συνέστησαν να διακόψει προσωρινά τις live εμφανίσεις και να ξεκουραστεί. Η Lady Gaga, πάντως, μιλάει ανοιχτά για τη χρόνια αυτή πάθησή της στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Gaga: Five Foot Two», που κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Σεπτεμβρίου.

(…) Τη ματαίωση της πολυαναμενόμενης αυριανής συναυλίας του Tom Odell στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων ανακοίνωσε χθες το απόγευμα η διοργανώτρια εταιρεία, χωρίς περισσότερες εξηγήσεις. Θα ήταν η πρώτη εμφάνιση στην Ελλάδα του 26χρονου μουσικού, ιδιαίτερα δημοφιλούς στο εγχώριο κοινό χάρη σε επιτυχίες όπως το «Can’t Pretend» και το «Long Way Down». Σύντομα θα δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επιστροφής χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων.

(…) Τα κτίρια που σχεδίασε καθόρισαν τη μεταπολεμική αρχιτεκτονική του Λος Αντζελες. Δικές του δημιουργίες ήταν το διάσημο βενζινάδικο Union 76 στο Μπέβερλι Χιλς, το θεματικό κτίριο στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης, αλλά και ο πύργος Transamerica. Ο αρχιτέκτονας αυτών και πολλών άλλων κτιρίων σε ολόκληρο τον κόσμο, Τζιν Γουόνγκ, έφυγε από τη ζωή προχθές σε ηλικία 94 ετών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή