Πολλά λάθη και παραπομπές διαιτητών στη Σούπερ Λίγκα

Πολλά λάθη και παραπομπές διαιτητών στη Σούπερ Λίγκα

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας σημαδεύτηκε από κακές διαιτησίες και πολλά παράπονα ομάδων, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κλίμα έντασης ενόψει των επόμενων αγωνιστικών που περιλαμβάνουν ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες κορυφής.

Η απόφαση που συζητήθηκε περισσότερο ήταν αυτή του διαιτητή Βάτσιου, ο οποίος καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε ανατροπή έξω από τη μεγάλη περιοχή, στον αγώνα που διεξήχθη στο Περιστέρι κόντρα στη νεοφώτιστη Λαμία.

Ο παρατηρητής διαιτησίας, Μαυρόπουλος, παρέπεμψε στο πειθαρχικό όργανο τον διαιτητή από τη Δυτική Αττική.

Στο Καραϊσκάκης, ο Κουτσιαύτης έδωσε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, για παράβαση που δεν προκύπτει από το ριπλέι, ενώ και πριν από τη φάση του γκολ του Αστέρα, η μπάλα δείχνει να έχει βγει άουτ. Στη Λάρισα δεν μέτρησε γκολ του Ατρόμητου παρότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος, ενώ και ο Λεβαδειακός διαμαρτυρήθηκε επειδή ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε. Ο ανταγωνισμός στην κορυφή της βαθμολογίας οδήγησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής τον ΠΑΟΚ να ζητήσει μέσω διαρροής την επιβολή αυστηρών ποινών στους διαιτητές και τη χρησιμοποίηση πρόσθετων βοηθών. Ο Ολυμπιακός, μέσω του αντιπροέδρου του, Θ. Θεοδωρίδη, έκανε λόγο για έλευση ξένου διαιτητή στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η ΕΠΟ, από την πλευρά της, ανακοίνωσε την ένταξη στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας του Ι. Τσαχειλίδη. Ο Τσαχειλίδης ήταν μέλος της ΚΕΔ, που διορίστηκε από τη FIFA, τον Νοέμβριο 2016 με επικεφαλής τον Γ. Μπίκα και μέλος τον Δ. Καλύβα. Τις πρώτες ημέρες του διορισμού της επιτροπής ο Τσαχειλίδης δέχθηκε «εκφοβιστικού τύπου» επίσκεψη στην οικία του στο Π. Φάληρο και παραιτήθηκε, όπως έγινε και λίγες ημέρες μετά λόγω του εμπρησμού στην οικία του Γ. Μπίκα στη Χαλκιδική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή