Δύο εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση Noor 1

Δύο εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση Noor 1

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο εντάλματα σύλληψης σε βάρος Τούρκων εξέδωσε η 3η τακτική ανακρίτρια Πειραιά, Ασπασία Αλβανού, που αφορούν την οργάνωση και τη χρηματοδότηση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο «Noor One».

Πρόκειται για δύο πρόσωπα που είχε κατονομάσει ο ισοβίτης Ε. Γιαννουσάκης .

Συγκεκριμένα, η  κατάθεση δόθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2015 με τον Ε. Γιαννουσάκη να υποδεικνύει τους δύο Τούρκους , ως τους χρηματοδότες της μεταφοράς της ηρωίνης ενώ είχε προσκομίσει και βίντεο από συνάντηση τους στην Κωνσταντινούπολη.

«Αυτοί οι δύο που φαίνονται στο βίντεο τα ονόματα που μου συστήθηκαν είναι Γκαμάλ και Άλεξ (…)Αυτά τα στοιχεία που προσκόμισα είναι τα μοναδικά που πιστοποιούν ποιοι είναι οι χρηματοδότες της ηρωίνης ενώ χαρακτηριστικά στο 16 δευτερολέπτων βίντεο ( ακούγονται να πιστοποιούν τις λεπτομέρειες της φόρτωσης των ναρκωτικών» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Μ. Γιαννουσάκης στην ένορκη κατάθεση του την οποία επανέλαβε εντός του Καλοκαιριού του 2017 όταν κλήθηκε από την ανακρίτρια Πειραιά.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή