Flashback στην 20η Σεπτεμβρίου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 20η Σεπτεμβρίου-1

Η νύχτα έχει γίνει μέρα στο Λονδίνο, καθώς τρία αντιαεροπορικά όπλα του βρετανικού στρατού βάλλουν εναντίον των αεροπλάνων της Λουφτβάφε που βομβαρδίζουν ανελέητα τη βρετανική πρωτεύουσα, το 1940. (AP Photo)

Flashback στην 20η Σεπτεμβρίου-2

Οι φιγούρες Νοτιοβιετναμέζων πεζοναυτών που πραγματοποιούν περιπολία στην επαρχία της Λονγκ Αν του Νοτίου Βιετνάμ, αντανακλώνται στο νερό μίας λίμνης της περιοχής, το ξημέρωμα της 20ης Σεπτεμβρίου του 1964. (ΑP Photo)

Flashback στην 20η Σεπτεμβρίου-3

O πρωθυπουργός της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο και ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Νικίτα Χρουτσόφ, αγκαλιάζονται εγκάρδια κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, το 1960. (AP Photo)

Flashback στην 20η Σεπτεμβρίου-4

O Μάρτιν Λούθερ Κινγκ συνοδεύει μία ομάδα παιδιών της αφροαμερικανικής κοινότητας του Μισισίπι στα νέα τους σχολεία στην πόλη της Γρενάδα, στα οποία προηγουμένως γίνονταν δεκτά μόνο λευκά παιδιά, το 1966. Η συνύπαρξη των Αφρομερικανών και των λευκών μαθητών υπήρξε αιτία πρόκλησης βίαιων επεισοδίων. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή