Flashback στην 21η Σεπτεμβρίου

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 21η Σεπτεμβρίου-1

Έφιπποι άνδρες της εξτρεμιστικής ρατσιστικής οργάνωσης Κου-Κλουξ-Κλαν, ενδεδυμένοι με τις κάτασπρες τρομακτικές στολές τους, παρελαύνουν στους δρόμους της Τούλσα της Οκλαχόμα, κατά την περίοδο της μεγαλύτερης ακμής της οργάνωσης, το 1923. (AP Photo)

Flashback στην 21η Σεπτεμβρίου-2

Kατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών του πολέμου, δύο Γάλλοι στρατιώτες που μόλις έχουν μεταβεί στο Δυτικό Μέτωπο της Γαλλίας, φροντίζουν ένα ζαλισμένο και κοιμισμένο κουτάβι, λίγους μήνες πριν από τη γερμανική εισβολή στη χώρα, το 1939. (AP Photo)

Flashback στην 21η Σεπτεμβρίου-3

Άντρες των μεξικανικών ομάδων διάσωσης ψάχνουν για επιζώντες στα συντρίμμια ενός κτιρίου που κατέρρευσε από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Πόλη του Μεξικό, το 1985. (AP Photo/David Sedeno)

Flashback στην 21η Σεπτεμβρίου-4

Ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας Ιβ Σεν Λοράν διασκεδάζει με μερικά από τα φανταχτερά ενδεδυμένα μοντέλα του, πάνω σε ένα πλοίο στο λιμάνι της Νέας Υόρκης, το 1978. (AP Photo)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή