Επέστρεψε σε αρνητικό έδαφος το Χρηματιστήριο

Επέστρεψε σε αρνητικό έδαφος το Χρηματιστήριο

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε αρνητικό πρωταγωνιστή τη μετοχή της Tράπεζας Πειραιώς, που υπέστη βαριές απώλειες 21,74%, το Χρηματιστήριο επανήλθε σε πτωτική τροχιά και έκλεισε στις 757,98 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,64%.

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 114,45 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα πακέτα αφορούσαν κεφάλαια ύψους 2,02 εκατ. ευρώ. Αρνητική εικόνα παρουσίασε η μετοχή των Ελληνικών Πετρελαίων που υποχώρησε 3,13% και διολίσθησε στα 7,12 ευρώ αλλά και ο τίτλος της ΔΕΗ που κατέγραψε απώλειες 4,37% και διαμορφώθηκε στο 1,97 ευρώ.

Η αγορά μετοχών παραμένει ιδιαίτερα εύθραυστη καθώς οι επενδυτές εκτιμούν ότι εάν δεν αποσαφηνισθεί το θέμα των τραπεζών η αγορά θα κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Θετική εικόνα επέδειξαν οι τίτλοι της Εθνικής Τράπεζας (5,61%) και της Alpha Bank (2,81%) ενώ επίσης με θετικό πρόσημο έκλεισαν οι μετοχές του ΑΔΜΗΕ (2,65%) και της Jumbo (2,32%).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή