ΕΛΛΑΔΑ

Τιμή σε όσους μετείχαν στο κίνημα του Ναυτικού παρουσία Παυλόπουλου - Καμμένου

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος, αλλά και εφοπλιστές και επιχειρηματίες, και μεταξύ άλλων τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης, οι κ. Αθ. Μαρτίνος, Βαρδής Ι. Βαρδινογιάννης, Π. Λασκαρίδης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Τους αξιωματικούς των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και τους ιδιώτες που συμμετείχαν στο Κίνημα του Ναυτικού τον Μάιο του 1973, τίμησε το βράδυ της Τετάρτης το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού σε εκδήλωση επί του πλωτού Ναυτικού Μουσείου Αβέρωφ στο Παλαιό Φάληρο.

Εκτός από τον οικοδεσπότη αρχηγό ΓΕΝ Νικόλαο Τσούνη, στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π. Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημ. Βίτσας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης και εκπρόσωποι της υπόλοιπης στρατιωτικής ηγεσίας.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες εφοπλιστές και επιχειρηματίες, και μεταξύ άλλων τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης, οι κ. Αθ. Μαρτίνος, Βαρδής Ι. Βαρδινογιάννης, Π. Λασκαρίδης, αλλά και πρόσωπα όπως ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και αντιπτέραρχος ε.α. Γ. Δαβάκης και ο πρώην αρχηγός ΓΕΑ πτέραρχος Δ. Αποστολάκης, οι εν ζωή αξιωματικοί του Κινήματος του Ναυτικού το 1973 και οι συγγενείς όσων δεν είναι στη ζωή.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ