Τιμή σε όσους μετείχαν στο κίνημα του Ναυτικού παρουσία Παυλόπουλου – Καμμένου

Τιμή σε όσους μετείχαν στο κίνημα του Ναυτικού παρουσία Παυλόπουλου – Καμμένου

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους αξιωματικούς των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και τους ιδιώτες που συμμετείχαν στο Κίνημα του Ναυτικού τον Μάιο του 1973, τίμησε το βράδυ της Τετάρτης το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού σε εκδήλωση επί του πλωτού Ναυτικού Μουσείου Αβέρωφ στο Παλαιό Φάληρο.

Εκτός από τον οικοδεσπότη αρχηγό ΓΕΝ Νικόλαο Τσούνη, στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π. Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημ. Βίτσας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης και εκπρόσωποι της υπόλοιπης στρατιωτικής ηγεσίας.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες εφοπλιστές και επιχειρηματίες, και μεταξύ άλλων τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης, οι κ. Αθ. Μαρτίνος, Βαρδής Ι. Βαρδινογιάννης, Π. Λασκαρίδης, αλλά και πρόσωπα όπως ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και αντιπτέραρχος ε.α. Γ. Δαβάκης και ο πρώην αρχηγός ΓΕΑ πτέραρχος Δ. Αποστολάκης, οι εν ζωή αξιωματικοί του Κινήματος του Ναυτικού το 1973 και οι συγγενείς όσων δεν είναι στη ζωή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή