Πρεμιέρα της ταινίας «Kingsman – The Golden Circle» και του TAG HEUER Connected Modular 45

Πρεμιέρα της ταινίας «Kingsman – The Golden Circle» και του TAG HEUER Connected Modular 45

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον περασμένο Μάιο σας είχαμε ανακοινώσει τη συνεργασία της TAG Heuer με την ταινία «Kingsman – The Golden Circle» (δείτε το σχετικό θέμα εδώ). Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την ταινία σε avant-premiere στην αίθουσα Gold Class των Village Cinemas και να δούμε από κοντά το TAG Heuer Kingsman Special Edition Connected Modular 45, το ρολόι που δημιούργησε η TAG ειδικά για την ταινία. Μία πρώτη γεύση στο video που ακολουθεί…

Εάν είστε fans της TAG Heuer και των κατασκοπικών ταινιών σίγουρα θα περάσετε ένα διασκεδαστικό δίωρο χάρη στον καταιγιστικό ρυθμό των σκηνών δράσης με την εξαιρετική μουσική επένδυση τύπου video-clip, το μαύρο χιούμορ και τα απίστευτα εφέ-εφευρήματα του σκηνοθέτη, που όχι απλώς αγγίζουν τα όρια της υπερβολής, αλλά τα ξεπερνούν, κατά πολύ μάλιστα. Μία μικρή απόδειξη στο trailer της ταινίας…

Εκτός από το εντυπωσιακό καστ (Colin Firth, Julianne Moor, Jeff Bridges, Mark Strong, Taron Egerton, Halle Berry, Pedro Pascal, Channing Tatum αλλά και Elton John, σε ένα ρόλο-έκπληξη, υποδυόμενος τον εαυτό του), το Connected Modular 45 διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής, προσφέροντας ευφάνταστες λύσεις στους πράκτορες-Kingmen και βγάζοντάς τους από δύσκολες καταστάσεις, τις οποίες δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε για να μην σας χαλάσουμε το σασπένς. Προφανώς κάποιες από αυτές τις «ιδιαίτερες» και «εξωπραγματικές» δυνατότητες του ρολογιού δεν περιλαμβάνονται στη «standard έκδοση» που κυκλοφορεί στην αγορά, αλλά αφορούν αποκλειστικά τους πράκτορες της ταινίας. Και πάλι όμως τα χαρίσματά του είναι πολλά και εντυπωσιακά.

Πρεμιέρα της ταινίας «Kingsman – The Golden Circle» και του TAG HEUER Connected Modular 45-1

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτής της ειδικής έκδοσης εδώ και για τα TAG Heuer Connected Modular 45 εδώ.

Πρεμιέρα της ταινίας «Kingsman – The Golden Circle» και του TAG HEUER Connected Modular 45-2

To TAG Heuer Connected Modular 45 Kingsman Special Edition διατίθεται μόνο στο κατάστημα GOFAS στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer και τους εξουσιοδοτημένους retailers θα βρείτε στο επίσημο site της εταιρείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή