Aντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ – «Αυγής» για τις εκλογές στην κεντροαριστερά

Aντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ – «Αυγής» για τις εκλογές στην κεντροαριστερά

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος απάντησε στο σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» υπό το τίτλο: «Βαβέλ στη Κεντροαριστερά για τη σύμπλευση με τη ΝΔ», αναφέροντας πως πρόκειται για παρέμβαση στις διαδικασίες του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα ΑΥΓΗ επιχειρεί με ψευδείς ισχυρισμούς, ευθεία παρέμβαση στις διαδικασίες του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Κατανοούμε απόλυτα τον πανικό του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στην συνεχή άνοδο της ΔΗ.ΣΥ., αλλά αυτή η μεθοδολογία είναι απαράδεκτη», τονίζει το ΠΑΣΟΚ ενώ για την αποκατάσταση της αλήθειας, όπως λέει, παραθέτει δύο αποσπάσματα από δήλωση της Φώφης Γεννηματά (17/9) και ομιλία της στη Βουλή (18/9).

Τα αποσπάσμτα είναι τα εξής:

«1. Δήλωση Φώφης Γεννηματά (17/9)

«Χθες ο κ. Μητσοτάκης επέμεινε συντηρητικά.

Εξήγγειλε Ανάπτυξη για λίγους, ανάπτυξη που δεν αφορά όλους τους πολίτες, που από το όφελος της δεν μειώνονται δραστικά οι ανισότητες. Είναι η ώρα για την μεγάλη Κεντροαριστερά. Για την ανάπτυξη για όλους.»

2. Απόσπασμα Ομιλίας της Φώφης Γεννηματά στην Βουλή (18/9)

«Και ο κ. Μητσοτάκης, χθες στη ΔΕΘ δεν έκανε καμιά αυτοκριτική γι’ αυτά, αντίθετα επιμένει συντηρητικά που σημαίνει ενίσχυση των ανισοτήτων.

Εμείς δεν αντιμετωπίζουμε τις κοινωνικές ανισότητες ως περίπου «φυσικό φαινόμενο» και δεν βολευόμαστε να ζήσουμε με αυτές, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αυτή είναι η κρίσιμη διαφορά μας με τις συντηρητικές αντιλήψεις της ΝΔ».

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή