Κλήρωση με εκκρεμότητες στην Α1 του βόλεϊ

Κλήρωση με εκκρεμότητες στην Α1 του βόλεϊ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δυνατές αναμετρήσεις θα αρχίσει στις 21 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 ανδρών. Στην κληρωτίδα μπήκαν 12 ομάδες, αλλά άγνωστο είναι εάν θα φτάσουν όλες στην τελευταία αγωνιστική, καθώς ο Παναθηναϊκός για να πάρει μέρος στη διοργάνωση πρέπει να ολοκληρωθεί ο διακανονισμός των χρεών του. Στο μεταξύ, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για τη συμμετοχή τεσσάρων ή πέντε κοινοτικών παικτών, κάτι που βρίσκει αντίθετη την ηγεσία του ΠΑΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών).

«Το πρωτάθλημά μας, χρόνο με τον χρόνο, γίνεται πιο ανταγωνιστικό, πιο αξιόπιστο, οι ομάδες κάνουν το καλύτερο δυνατό και οι αθλητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Εφέτος προστέθηκαν νέες ομάδες και οι υπόλοιπες έχουν ενισχυθεί. Κρατήσαμε το σύστημα με κάποιες αλλαγές. Πάντα έχουμε γνώμονα να δίνουμε στο βόλεϊ αυτό που το αξίζει», δήλωσε ο πρόεδρος της Λίγκας Π. Ταρνατόρος.

Στην πρώτη αγωνιστική ξεχωρίζουν οι συναντήσεις ΠΑΟΚ – Κηφισιά και Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός, ενώ το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα διεξαχθεί την πέμπτη αγωνιστική. Στα άλλα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής θα βρεθούν αντιμέτωποι οι Εθνικός Πειραιώς – Παναχαϊκή, Ηρακλής Χαλκίδας – Ηρακλής, Φοίνικας – Νίκη Αιγινίου και Παναθηναϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Mετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε η αντίστοιχη για τους ομίλους που θα συγκροτήσουν το φετινό Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Οι αγώνες της Α΄ φάσης θα πραγματοποιηθούν από τις 13 έως τις 15/10.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή