O Στ. Θεοδωράκης για την εμπλοκή στην διαδικασία

O Στ. Θεοδωράκης για την εμπλοκή στην διαδικασία

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να προχωρήσουμε, δηλώνει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, μετά την εμπλοκή που προέκυψε στις εκλογές για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς από την πρόταση της Vodafone.

«O δρόμος για το νέο προοδευτικό Κίνημα έχει ήδη χαραχθεί. Οποιεσδήποτε καθυστερήσεις, ατέλειες, τεχνικές δυσκολίες δεν αναιρούν τη μεγάλη μας απόφαση. Αντιθέτως, αν τις χειριστούμε με προσοχή και ενότητα μπορούμε σύντομα να εξασφαλίσουμε στους πολίτες μία ανοιχτή, σύγχρονη και ταυτοχρόνως αδιάβλητη διαδικασία που όμοιά της δεν έχει υπάρξει στη χώρα μας» τονίζει, σε ανακοίνωσή του, ο κ. Θεοδωράκης.

Επίσης, ο επικεφαλής του Ποταμιού εξέφρασε τη στήριξή του στις προσπάθειες του καθηγητή Νίκου Κ. Αλιβιζάτου και των στελεχών που έχει επιλέξει για την επίλυση όλων των εκκρεμών ζητημάτων. «Περιμένουμε τις προτάσεις όλων όσοι μπορούν να αναλάβουν -και να εγγυηθούν- το έργο της ηλεκτρονικής διασύνδεσης των εκλογικών τμημάτων και την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία. Και σύντομα, όταν έρθει η ώρα, θα είμαστε σε θέση, όλοι οι υποψήφιοι, να υιοθετήσουμε την τεχνικά αρτιότερη λύση που θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός ισχυρού ενιαίου φορέα» επισήμανε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή