Υπερβολική δόση ροζ

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά τρία είναι τα Μουσεία Παγωτού στην Αμερική, με το δεύτερο να έχει ανοίξει στην αρχή του χρόνου στο Λος Άντζελες και το τρίτο την προηγούμενη εβδομάδα στο Σαν Φρανσίσκο.

Το καθένα περιλαμβάνει δέκα θεματικά διαδραστικά installations (ό,τι πρέπει για αναρτήσεις στο Instagram) που εμπνέονται από το παγωτό σε διαφορετικές εκδοχές του, και μάλιστα σε συνδυασμούς που θα ζήλευε και ο μετρ της χρωματικής παλέτας, σκηνοθέτης Γουές Άντερσον.

Ευφάνταστες δημιουργίες από γαρνιτούρες, πισίνες γεμισμένες αντί νερού με εκατομμύρια χρωματιστές (μη βρώσιμες) τρούφες, κήποι από καραμέλες είναι μερικά από τα εκθέματα που στόχο έχουν να εξάψουν τη φαντασία μικρών και μεγάλων.

Αν και κανένα από αυτά δεν είναι φαγώσιμο, δεν θα φύγετε με… κρίση υπογλυκαιμίας, καθώς στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνονται γευστικές δοκιμές-έκπληξη που οργανώνουν εντός του μουσείου τοπικά παγωτοπωλεία.

www.museumoficecream.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή