H πρώτη Έκθεση Μεταχειρισμένου Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας

H πρώτη Έκθεση Μεταχειρισμένου Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Για πρώτη φόρα η “IX Expo”, η «1η Έκθεση Μεταχειρισμένου Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας», ετοιμάζεται να υποδεχθεί στο Ο.Α.Κ.Α όλους τους ενδιαφερόμενους για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Η έκθεση που διοργανώνεται από το ix.gr, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΣΕΕΑΕ) θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και την 1 Οκτωβρίου 2017.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά εκατοντάδες μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, που ειδικά για τις ημέρες της έκθεσης θα διατίθενται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, να αναζητήσουν πραγματικές ευκαιρίες, να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που πλαισιώνουν τον χώρο του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και των λοιπών οχημάτων, καθώς και να επωφεληθούν από προσφορές και δώρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

 
Στην έκθεση θα συμμετέχουν καταξιωμένοι έμποροι και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο αυτό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες επιλεγμένα εκθέματα όλων των κατηγοριών, καθώς και ιδιώτες που επιθυμούν να εκθέσουν οι ίδιοι τα οχήματά τους προς πώληση ή ανταλλαγή. Ειδικοί εκτιμητές θα μπορούν να προσδιορίσουν την τιμή κάθε οχήματος, δίνοντας έτσι στη διοργάνωση ένα ξεχωριστό στοιχείο καινοτομίας.

Η πρόσβαση στην έκθεση είναι εύκολη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και με μετρό (σταθμός "ΕΙΡΗΝΗ"), που βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. Για όσους επιθυμούν την προσέλευση με το δικό τους μέσο, θα διατίθεται δωρεάν parking για όλους τους επισκέπτες.
 
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017
16:00 μ.μ. έως 21:00 μ.μ.
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017
10:00 π.μ. έως 21:00 μ.μ.
Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017
10:00 π.μ. έως 21:00 μ.μ.
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή