Xάσι: Υπάρχει πίεση, αλλά είμαστε έτοιμοι

Xάσι: Υπάρχει πίεση, αλλά είμαστε έτοιμοι

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πίστη του πως ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στις νίκες στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, εξέφρασε ο Μπέσνικ Χάσι κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε χθες. Είναι χαρακτηριστικά όσα είπε, στέλνοντας μήνυμα προς τον κόσμο των «ερυθρόλευκων»: «Είχαμε μια κακή εβδομάδα, αλλά ελπίζω ότι θα τους χαρίσουμε τη νίκη. Εχουμε καλούς παίκτες και πρέπει να τους εμπιστεύονται».

Αναλύοντας τα δεδομένα του αγώνα με την ΑΕΚ, ο τεχνικός των «Πειραιωτών» υποστήριξε: «Προετοιμάζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το παιχνίδι γιατί θέλουμε να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα. Μέσα σε μία εβδομάδα χάσαμε τα πάντα. Πέσαμε από την κορυφή και τώρα το βλέπουμε ως μια ευκαιρία να επιστρέψουμε, γνωρίζοντας ότι τα ντέρμπι είναι παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες».

Ο Ολυμπιακός μπορεί να απέχει δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, αλλά ο Χάσι δεν χάνει την πίστη του στους ποδοσφαιριστές του: «Δεν πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να χάσει τόσο γρήγορα την αυτοπεποίθησή της. Είναι μια ομάδα, που προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό σημαίνει πολλά. Οι παίκτες γνωρίζουν την αξία τους. Μετά μία περίοδο δύο μηνών πολύ μεγάλης πίεσης ίσως να μην ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι στα δύο τελευταία παιχνίδια γι’ αυτό και δεν πήραμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Γνωρίζουμε τη σημασία του ντέρμπι και είμαστε πανέτοιμοι».

Οι ισοπαλίες σε Ξάνθη και Φάληρο με τον Αστέρα, όπως και η ήττα από τη Σπόρτινγκ, έφεραν πίεση στον πάγκο των «ερυθρόλευκων». Ομως, ο Χάσι παραμένει ψύχραιμος: «Πίεση υπήρχε πάντα, από την πρώτη μέρα. Είτε ήμουν εγώ είτε κάποιος άλλος προπονητής, η ίδια πίεση θα υπήρχε. Θα έπρεπε να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν υπάρχει διαφορετική πίεση σήμερα. Πρέπει να δουλέψουμε ως ομάδα για να είμαστε μέσα στους στόχους μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή