Εξετάσεις για όλους

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρώτο ντέρμπι της περιόδου, αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να δώσει πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν τεθεί στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του επαγγελματικού μας πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Το πρώτο είναι αν έχει έρθει πλέον ο χρόνος που η γηπεδούχος μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο και να αμφισβητήσει εμπράκτως τα πρωτεία του φιλοξενουμένου. Με μία νίκη, πλην της αύξησης της διαφοράς σε πέντε βαθμούς, θα βάλει σε… εσωτερικούς μπελάδες τους πρωταθλητές. Γεγονός που θα δημιουργήσει νέους τριγμούς στο ήδη τεταμένο κλίμα στου Ρέντη.

Το δεύτερο αφορά τον Ολυμπιακό και αν αυτός θα μπορέσει να ανακάμψει μετά τα «στραβοπατήματα» με Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης. Σίγουρα, στην πιο δύσκολη θέση βρίσκεται ο προπονητής του, που ναι μεν πέτυχε να τον οδηγήσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στη συνέχεια ανακάτεψε τόσο πολύ την τράπουλα, που μπερδεύτηκε και ο ίδιος. Με ήττα αυξάνει πολύ τις πιθανότητες να αποτελέσει παρελθόν.

Το τρίτο ερώτημα έχει σχέση με τη διαιτησία. Ο Σιδηρόπουλος όπως και όλοι οι Ελληνες διαιτητές δεν αρκεί να είναι τίμιοι, αλλά και να το δείχνουν. Η αμφισβήτηση και η καχυποψία θα πλανάται πάνω από το μεγαλοπρεπές στάδιο και θα πρέπει να φανεί ψύχραιμος και να μην επηρεαστεί, ούτε από τις κατηγορίες, που δέχτηκε πριν από το παιχνίδι, ούτε από την πίεση που θα του επιβάλει η εξέδρα. Αύριο, όλοι δίνουν εξετάσεις. Διοικήσεις, προπονητές, παίκτες, διαιτητές, κόσμος και οι εκπρόσωποι του Τύπου…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή