Φίλης: Υβρις όσα συνέβησαν στον Σαρωνικό

Φίλης: Υβρις όσα συνέβησαν στον Σαρωνικό

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την δήλωση του περί «ύβρεως» στον Σαρωνικό επανέλαβε ο κ. Φίλης μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο πρώην υπουργός είχε τονίσει πως «θα ήταν ύβρις να ισχυριστεί κανείς ότι όλα έγιναν σωστά. Προφανώς πρέπει να αναζητηθούν και να καταλογιστούν οι ευθύνες σε όλα τα επίπεδα για να μην επαναληφθούν».

Για τον κ. Κουρουμπλή ωστόσο απέφυγε να πει αν θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι εκμεταλλεύεται «αντιπολιτευτικά» το ατύχημα.

Όσον αφορά τις γερμανικές εκλογές ο κ. Φίλης υποστήριξε πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι αναγκασμένος να αναζητά δυνατότητα συνεννόησης με ισχυρές προσωπικότητες της Ευρώπης και όχι να στήνει «αντιπαραθέσεις εκ προοιμίου» και συνέχισε με μία παλιά φράση του πρωθυπουργού: δεν λέμε «Go back» σε κανένα, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση στοχεύσει σε έξοδο της χώρας «από την κρίση και τα μνημόνια» τον Αύγουστο του 2018 και ο λόγος της Γερμανίας για τη ρύθμιση του χρέους της χώρας μας είναι σημαντικός.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή