Το Myconian NAIA Luxury Suites εντάσσεται στο δυναμικό του ομίλου Preferred Hotels & Resorts LVX Collection

Το Myconian NAIA Luxury Suites εντάσσεται στο δυναμικό του ομίλου Preferred Hotels & Resorts LVX Collection

2' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Myconian NAIA Luxury Suites είναι πλέον μέλος των Preferred Hotels & Resorts – του μεγαλύτερου ανεξάρτητου ομίλου φιλοξενίας στον κόσμο που αντιπροσωπεύει παραπάνω από 650 διακεκριμένα ξενοδοχεία, θέρετρα, βίλες και ξεχωριστά σημεία διαμονής σε 85 χώρες– αποτελώντας την πιο πρόσφατη εμπειρία στη σειρά LVX Collection. Η σειρά LVX Collection των Preferred Hotels & Resorts προβάλλει μοναδικές εγκαταστάσεις που συνδυάζουν υψηλού επιπέδου καταλύματα με προσεγμένη λεπτομέρεια και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Το Myconian NAIA Luxury Suites επαναπροσδιορίζει τις προδιαγραφές που απαιτούνται για μια αυθεντική εμπειρία διαμονής σε Boutique Hotel. Κρυμμένο σε μια μαγευτική ιδιωτική έκταση, με εκθαμβωτική θέα στη θάλασσα, μοιάζει με παραμύθι που ξετυλίγεται μέρα με τη μέρα. Η μοναδική, αλησμόνητη τοποθεσία του αιχμαλωτίζει τόσο το μάτι όσο και την καρδιά κάθε επισκέπτη. Αντλώντας έμπνευση από τις αρχαίες μυκηναϊκές οικίες, η αρχιτεκτονική του αναμειγνύει με ενδιαφέροντα τρόπο τεχνοτροπίες και design, σπάνια έργα τέχνης και εντυπωσιακές δημιουργίες από εκλεκτούς σχεδιαστές από όλο τον κόσμο. Η ομορφιά του Myconian Naia οφείλεται στην εξαιρετική φροντίδα που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια· 18 πολυτελείς σουίτες που έχουν σχεδιαστεί και διακοσμηθεί με κομψότητα και  δημιουργικότητα· μια πισίνα υπερχείλισης κατά μήκος της πιο εντυπωσιακής προβλήτας με θέα τη γραφική Χώρα Μυκόνου και το Αιγαίο πέλαγος· ένα gourmet εστιατόριο με μοριακή κουζίνα και απίθανα νέα πιάτα εμπνευσμένα από τη μεσογειακή και τη διεθνή γαστρονομική σκηνή  ένα μπαρ στην πισίνα με διεθνή φινέτσα και το αποκλειστικό Satory Thalasso Spa για στιγμές wellness & χαλάρωσης.

Ο Μάριος Δακτυλίδης, ιδιοκτήτης & διευθύνων σύμβουλος των Myconian NAIA Luxury Suites, σχολίασε:

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να είμαστε πλέον μέλη της σειράς LVX Collection του ομίλου Preferred Hotels & Resorts, επειδή νιώθουμε ότι αυτή η συνεργασία θα ενισχύσει την αφοσίωσή μας στην υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία. Η ολοκλήρωση αυτής της συμφωνίας αποτελεί σταθμό στην ακαταπόνητη προώθηση και αναβάθμιση του ομίλου Myconian Collection που σκοπό έχει να αναδείξει την απαράμιλλη χάρη, κομψότητα και την αιώνια γοητεία του νησιού της Μυκόνου που προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Ο όμιλος Preferred Hotels & Resorts θα προσφέρει την τεχνογνωσία του και μια αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών που συμμερίζονται τον ηθικό μας κώδικα και το όραμά μας».

Όλοι οι επισκέπτες του Myconian NAIA Luxury Suites μπορούν τώρα να  εγγραφούν στο πρόγραμμα ξενοδοχειακών ανταμοιβών iPrefer, το οποίο επεκτείνει τα σημεία εξαργύρωσης για τα πιστοποιητικά ανταμοιβής σε μετρητά, το elite status και τα ειδικά προνόμια όπως δωρεάν Internet στα μέλη κατά τη διαμονή σε παραπάνω από 600 τοποθεσίες παγκοσμίως που συμμετέχουν στον όμιλο Preferred Hotels & Resorts.

Ο όμιλος Preferred Hotels & Resorts προσφέρει στρατηγικό πλεονέκτημα σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, φορείς εκμετάλλευσης και εταιρείες διαχείρισης χάρη στο κύρος του σήματος και στη δραστηριοποίηση του ομίλου σε παγκόσμια κλίμακα, καθώς ενισχύει τους στόχους των ξενοδοχείων-μελών παρέχοντας συνολικές στρατηγικές, ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές πωλήσεις, εμπεριστατωμένες λύσεις μάρκετινγκ, εκτεταμένη διαχείριση εσόδων, παγκόσμια συνδεσιμότητα με υπηρεσίες κρατήσεων, τεχνολογία προοδευτικής διανομής και εξατομικευμένη υποστήριξη επισκεπτών.

Κάθε εγκατάσταση που εντάσσεται στο portfolio οφείλει να τηρήσει τις προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και τα επίπεδα ασυναγώνιστης εξυπηρέτησης που απαιτεί το Integrated Quality Assurance Program του ομίλου Preferred Hotels & Resorts. Μέσα από τις πέντε παγκόσμιες σειρές του –Legend, LVX, Lifestyle, Connect και Preferred Residences– το Preferred Hotels & Resorts συνδέει τους απαιτητικούς ταξιδιώτες με τη μοναδική πολυτελή εμπειρία φιλοξενίας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και στις επιλογές lifestyle για κάθε περίσταση.

Για κρατήσεις και πληροφορίες σχετικά με τα Preferred Hotels & Resorts επισκεφθείτε:

www.PreferredHotels.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή