Με μαθητές ο Κ. Γαβρόγλου για το εξεταστικό

Με μαθητές ο Κ. Γαβρόγλου για το εξεταστικό

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μαθητές του 21ου Λυκείου Αθηνών συναντήθηκε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, «μετά από επιθυμία των μαθητών που θέλησαν να συζητήσουν μαζί του θέματα εκπαίδευσης» όπως λέει η σχετική ανακοίνωση.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, όπως επίσης η μεταρρύθμιση και η αναβάθμιση του Λυκείου. «Στον διάλογό τους με τον Υπουργό, οι μαθητές, οι οποίοι συνοδεύονταν από δύο εκπαιδευτικούς, διατύπωσαν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες για τη λειτουργία του σχολείου, εκφράστηκαν συγκλίσεις σε πολλά θέματα αλλά και κριτικές παρατηρήσεις» λέει το υπουργείο. Μάλιστα, ο Υπουργός πρότεινε να συνεχιστεί και σε επόμενη συνάντηση ο διάλογος που ήταν εξαιρετικά χρήσιμος και οι μαθητές αποδέχθηκαν την πρότασή του.

Βεβαίως, η συνάντηση προκάλεσε σχόλια καθώς η εικόνα που μεταδίδεται είναι υπερβολικά αισιόδοξη, με δεδομένες μάλιστα τις ενστάσεις τόσο της ΟΛΜΕ όσο και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Για παράδειγμα, εν είδει σκωπτικού σχολιασμού, ελέχθη ότι ο υπουργός Παιδείας πρότεινε στους μαθητές να φτιάξουν μία (ακόμη) για να συζητήσουν τα του εξεταστικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή