Πρόσωπα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν ένας ηθοποιός που κατάφερε να σταθεί στο Χόλιγουντ, παρότι ξέφυγε από την Τσεχοσλοβακία του ανατολικού μπλοκ. Ο Γιαν Τρίσκα (φωτ.) σκοτώθηκε χθες σε ηλικία 80 ετών, πέφτοντας από την πιο γνωστή γέφυρα της Πράγας. Είχε εμφανιστεί σε ταινίες που γνώρισαν επιτυχία στην Αμερική, όπως το «Λάρι Φλιντ» και το «Καράτε Κιντ 3». Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, αλλά ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες του συμβάντος.

(…) Δεν θα μπορούσε να το φανταστεί κανείς. Και όμως το Brexit παρώθησε έναν από τους πιο γνωστούς Βρετανούς ηθοποιούς να αποκτήσει την ιταλική υπηκοότητα. Ο λόγος για τον Κόλιν Φερθ, που αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση των συμπατριωτών του να εγκαταλείψουν την Ευρωπαϊκή Ενωση και να αναζητήσουν μια ιδιότυπη ανεξαρτησία. Από νωρίς είχε εκφράσει με παρρησία τις πολιτικές του πεποιθήσεις και τώρα προχώρησε έως και σε αλλαγή διαβατηρίου «για οικογενειακούς λόγους».

(…) Ποιος… καλύτερος από τον Τζέιμς Κόρντεν για να παρουσιάσει τα βραβεία Hollywood Film Awards 2017; Μάλλον κανείς, σκέφτηκαν οι παραγωγοί της βραδιάς και έτσι ανακοίνωσαν ότι ο 39χρονος παρουσιαστής θα λάβει για τρίτη φορά αυτόν τον ρόλο. Η λαμπρή τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Χίλτον του Μπέβερλι Χιλς και με τον Κόρντεν στη σκηνή οι καλεσμένοι είναι σίγουρο θα γελάσουν με την καρδιά τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή