«Πριμ… υποχώρησης» σε Νεϊμάρ, Καβάνι!

«Πριμ… υποχώρησης» σε Νεϊμάρ, Καβάνι!

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολο και σοβαρεύουν τα πράγματα στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον Νεϊμάρ και την κόντρα του με τον Εντινσον Καβάνι (και όχι μόνο), κάνοντας τα αποδυτήρια της γαλλικής ομάδας άνω-κάτω, κι ενώ η γαλλική ομάδα έχασε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Μία εβδομάδα μετά την ανοικτή διαμάχη των δύο επιθετικών για την εκτέλεση πέναλτι στον αγώνα με η Λυών, η ισπανική εφημερίδα «Ελ Παΐς» αποκάλυψε χθες ότι ατζέντης του Βραζιλιάνου άσου απαίτησε να εκτελεί εκείνος τα πέναλτι, «θυμίζοντας» στον πρόεδρο του συλλόγου Νάσερ Αλ Κελαΐφι ότι ο Νεϊμάρ είναι ο «βασιλιάς» της ομάδας.

Απειρος όπως είναι από διοίκηση συλλόγου, ο Αραβας γαλαζοαίματος έσπευσε να προτείνει πριμ 1 εκατ. ευρώ στον Καβάνι για να «ξεχάσει» τις εκτελέσεις των πέναλτι, έχοντας ήδη υποσχεθεί στο ίδιο πριμ 1 εκατ. εάν αναδειχθεί πρώτος σκόρερ. Ο Καβάνι, που δεν του λείπουν τα χρήματα αλλά θέλει (μετά την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς) να είναι εκείνος η πρώτη επιλογή στις εκτελέσεις, αρνήθηκε την προσφορά, λέγοντας ότι είναι «παλιός» στην ομάδα προσφέροντας τις υπηρεσίες του τέσσερα χρόνια και δικαιούται σεβασμό.

Ο κ. Αλ Κελαΐφι ζήτησε τότε από τον Νεϊμάρ να δείξει ότι ως ολοκληρωμένος παίκτης δεν έχει ανάγκη τις εκτελέσεις πέναλτι και ως «βασιλιάς» πρέπει να δείξει μεγαλοψυχία και να αφήνει άλλους να τα εκτελούν. Η απάντηση του 25χρονου Βραζιλιάνου ήταν ότι δεν αντιλαμβάνεται τη λογική αυτή…

Η Παρί διέψευσε χθες το μεσημέρι το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, ενώ δεν πάει ούτε μία εβδομάδα αφότου αποκαλύφθηκε ότι ο Νεϊμάρ ζήτησε και την πώληση του Καβάνι.

Στο ρεπορτάζ, πάντως, προστίθεται ότι ακόμη και Βραζιλιάνοι παίκτες της Παρί έχουν αρχίσει να ανησυχούν για τα καμώματα του Νεϊμάρ, και κάποιοι παραδέχονται πως γνωρίζουν ότι ο Νεϊμάρ ήρθε στην ομάδα τους μόνο και μόνο για να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα.

Ο σημερινός κάτοχός της –που πιθανότατα θα είναι και πάλι ο κορυφαίος της χρονιάς– ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει μια σημαντική μάχη με τη Ρεάλ Μαδρίτης απόψε στην έδρα της φορμαρισμένης Μπορούσια Ντόρμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τον ίδιο όμιλο, ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί στη Λευκωσία την Τότεναμ, που σημειώνει απουσίες (Φερτόνγκεν, Ντέλε Αλι, Ντεμπελέ κ.λπ.). «Θεωρώ ότι έχουμε περισσότερες απώλειες εμείς» δήλωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών Κύπρου, Γιώργος Δώνης, αναφερόμενος στους Εφραίμ, Μπερτόλιο και Μιλάνοφ και τόνισε ότι «το βασικότερο ατού μας είναι η πίστη μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή