Το Τσίρκο της Μόσχας κάνει το ντεμπούτο του στις Ηνωμένες Πολιτείες, λαμβάνοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού στο Μάντισον Σκούερ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης, το 1963. Τα χαρακτηριστικά νούμερα με τα ζώα προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα στον θεατή, ο οποίος μένει τόσο εντυπωσιασμένος με το ιδιαίτερο θέαμα τους όσο και προβληματισμένος σε σχέση με τις συνθήκες εκπαίδευσης των πρωταγωνιστών τους. (AP Photo/Marty Lederhandler)

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους(ο Πρεσβύτερος) φωτογραφίζεται στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου, το 1991, αμέσως μετά το διάγγελμα του προς τον αμερικανικό λαό, στο οποίο διαμήνυσε ότι θα αποσύρει όλα τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται σε ευρωπαϊκό έδαφος, καθώς και όσα πυρηνικά όπλα μικρού βεληνεκούς βρίσκονται σε αμερικανικά υποβρύχια και πλοία σε όλο τον κόσμο.  (AP Photo/Ron Edmonds)

Λονδρέζοι πολίτες κοιμούνται στις ακινητοποιημένες κυλιόμενες σκάλες ενός σταθμού του μετρό του Λονδίνου, κατά τη διαρκεία ολονύκτιων γερμανικών βομβαρδισμών, το 1940. (AP Photo)

Μία παραλία της Βιρτζίνια Μπιτς έχει κατακλυστεί από τις σανίδες μίας ξύλινης αποβάθρας που δεν άντεξε το πέρασμα του τυφώνα Γκλόρια, ο οποίος πέρασε μερικά χιλιόμετρα μακριά από την ακτή κατά τη διάρκεια της πορείας του στον Ατλαντικό Ωκεανό, το 1985. (ΑP Photo/Steve Helber)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ