Flashback στην 27η Σεπτεμβρίου

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 27η Σεπτεμβρίου-1

Το Τσίρκο της Μόσχας κάνει το ντεμπούτο του στις Ηνωμένες Πολιτείες, λαμβάνοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού στο Μάντισον Σκούερ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης, το 1963. Τα χαρακτηριστικά νούμερα με τα ζώα προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα στον θεατή, ο οποίος μένει τόσο εντυπωσιασμένος με το ιδιαίτερο θέαμα τους όσο και προβληματισμένος σε σχέση με τις συνθήκες εκπαίδευσης των πρωταγωνιστών τους. (AP Photo/Marty Lederhandler)

Flashback στην 27η Σεπτεμβρίου-2

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους(ο Πρεσβύτερος) φωτογραφίζεται στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου, το 1991, αμέσως μετά το διάγγελμα του προς τον αμερικανικό λαό, στο οποίο διαμήνυσε ότι θα αποσύρει όλα τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται σε ευρωπαϊκό έδαφος, καθώς και όσα πυρηνικά όπλα μικρού βεληνεκούς βρίσκονται σε αμερικανικά υποβρύχια και πλοία σε όλο τον κόσμο.  (AP Photo/Ron Edmonds)

Flashback στην 27η Σεπτεμβρίου-3

Λονδρέζοι πολίτες κοιμούνται στις ακινητοποιημένες κυλιόμενες σκάλες ενός σταθμού του μετρό του Λονδίνου, κατά τη διαρκεία ολονύκτιων γερμανικών βομβαρδισμών, το 1940. (AP Photo)

Flashback στην 27η Σεπτεμβρίου-4

Μία παραλία της Βιρτζίνια Μπιτς έχει κατακλυστεί από τις σανίδες μίας ξύλινης αποβάθρας που δεν άντεξε το πέρασμα του τυφώνα Γκλόρια, ο οποίος πέρασε μερικά χιλιόμετρα μακριά από την ακτή κατά τη διάρκεια της πορείας του στον Ατλαντικό Ωκεανό, το 1985. (ΑP Photo/Steve Helber)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή