Kατσίκης των ΑΝΕΛ: Με το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου θα αλωθεί το άβατο του Αγίου Ορους

Kατσίκης των ΑΝΕΛ: Με το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου θα αλωθεί το άβατο του Αγίου Ορους

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ψυχολογικό σοκ» για την ελληνική κοινωνία χαρακτήρισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Κατσίκης το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου εκφράζοντας την αντίθεση του. 

«Το δικαίωμα του καθενός τελειώνει εκεί που αρχίζει το δικαίωμα του άλλου» είπε ο κ. Κατσίκης και πρόσθεσε «όταν αναφέρομαι στον άλλο αναφέρομαι στα ετερόφυλα ζευγάρια. Ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου εκφράζω την ανησυχία μου και τις ενστάσεις μου για τις συνέπειες που θα  έχουν στο μέλλον οι διατάξεις που τώρα συζητάμε».

Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε στο Αγιο Όρος, λέγοντας πως αν υπερψηφιστεί το νομοσχέδιο θα αλωθεί το άβατο του Αγίου Ορους καθώς μια γυναίκα που θα αλλάξει το φύλο της σε άντρα θα μπορεί να πάει στο Αγιο Ορος.

Ο κ.Κατσίκης με δεδομένο πως το κόμμα του υπερψηφίζει το νομοσχέδιο ανέφερε πως θέλει να γίνει δεκτή η διόρθωση που ο ίδιος κατέθεσε και σύμφωνα με την οποία δεν θα πρέπει να επιτρέπεται ο γάμος, η  υιοθεσία και το σύμφωνο συμβίωσης  και τότε θα υπερψηφίσει.

Εμμέσως αλλά σαφώς ο κ. Κοντονής έκανε λόγο για εκτός τόπου και χρόνου επιχειρήματα, καφενειακού επιπέδου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή