Στρείδια στο πιάτο

26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και το μενού του περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σε θαλασσινά εδέσματα, τα στρείδια με λεμόνι είναι η βασική παραγγελία που δέχεται η κουζίνα του Boulan, αλλά και των περισσότερων εστιατορίων του ακρωτηρίου Ferret στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Ο λόγος είναι προφανής.

Σε αυτή τη στενή λωρίδα γης ανάμεσα στον κόλπο Arcachon και τον Ατλαντικό ωκεανό εντοπίζεται ο κύριος όγκος της υδατοκαλλιέργειας στρειδιών όλης της χώρας, καθώς αυτή αποτελεί τη δεύτερη σημαντικότερη οικονομική δραστηριότητα στην περιοχή μετά τον τουρισμό.

Και η δοκιμή των νόστιμων οστρακοειδών είναι εκ των πραγμάτων εμπειρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή