Συνάντηση Αχτσιόγλου – Πετρόπουλου με αντιπροσωπείες εργαζόμενων στον Τύπο

Συνάντηση Αχτσιόγλου – Πετρόπουλου με αντιπροσωπείες εργαζόμενων στον Τύπο

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τις αντιπροσωπείες των εργαζομένων στον Τύπο (ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ), τη διοίκηση του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) καθώς και με εκπροσώπους των περιφερειακών ταμείων ασφάλισης ΕΤΑΣ και ΤΕΑΣ πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη (28 Σεπτεμβρίου) η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου και ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος.

Στο πλαίσιο αυτό, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας παρουσίασε ρύθμιση που θα ενταχθεί σε άμεση νομοθετική της πρωτοβουλία για την οριστική λύση στο ζήτημα του ΕΔΟΕΑΠ και των ΕΤΑΣ και ΤΕΑΣ.

Τη στήριξή τους στην πρόθεση της κυβέρνησης για άμεση νομοθετική ρύθμιση του θέματος, η οποία ανταποκρίνεται στο πλαίσιο της σύγκλισης των απόψεων των μερών κατά τις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις, όπως εξειδικεύεται με βάση την πρόταση της ΕΣΗΕΑ, εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή