Μπάσκετ: Ηττες για τους «αιωνίους» σε φιλικά παιχνίδια

Μπάσκετ: Ηττες για τους «αιωνίους» σε φιλικά παιχνίδια

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αδιόρθωτος» στα ίδια λάθη τακτικής και στην αδυναμία εξασφάλισης της νίκης στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, ήταν ο Παναθηναϊκός και στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του τουρνουά «Γκομέλσκι», γνωρίζοντας και πάλι την ήττα (78-75) από την τουρκική Νταρουσάφακα του Ντέιβιντ Μπλατ. Το νικητήριο τρίποντο της τουρκικής ομάδας ήρθε από τα χέρια του Αμερικανού, Ουίλι Κάμινγκς στην εκπνοή της παράτασης (καν. διάρκεια 64-64), ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο τραυματίστηκε και αποχώρησε προληπτικά ο Κέι Σι Ρίβερς.

Οι «πράσινοι» ήταν άστοχοι στα τρίποντα (5/25), ενώ ο Καλάθης (12 π., 10 ασ., 3 κλ.) αστόχησε σε δύο καθοριστικές βολές στο τελευταίο λεπτό και δέχθηκε κόψιμο σε σουτ τριών πόντων. Ο Παππάς σκόραρε 11 πόντους, ισάριθμους σημείωσε ο Λοτζέσκι και δέκα ο Σίνγκλεντον.

Στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης και με αντίπαλο την Μπεσίκτας, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 65-61 στο 1΄ 50΄΄ πριν από τη λήξη, αλλά δεν σκόραρε ξανά, δέχθηκε σερί εννέα πόντων και ηττήθηκε (70-65) από την τουρκική ομάδα, η οποία αξιοποίησε και τέσσερα καθοριστικά λάθη των «ερυθρόλευκων». Απόντων των Σπανούλη, Παπανικολάου και Στρέλνιεκς, ο Ολυμπιακός είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας κατά διαστήματα, με τον Τόμπσον να χρησιμοποιείται στη θέση του δεύτερου περιφερειακού και τον Παπαπέτρου σ’ αυτή του φόργουορντ. Ο Μπράιαν Ρόμπερτς (14 π., 4 ασ.) και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ (12 π.) ήταν οι κορυφαίοι των Πειραιωτών, ενώ ο πρώην «ερυθρόλευκος» Ντι Τζέι Στρόμπερι τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ. Αύριο (13.00), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του αγώνα Γκαλατασαράι – Γκαζιαντέπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή