Λύση στην Κεντροαριστερά: Wind και ΟTS αναλαμβάνουν την online ψηφοφορία

Λύση στην Κεντροαριστερά: Wind και ΟTS αναλαμβάνουν την online ψηφοφορία

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανάθεση του έργου της διοργάνωσης της on line ψηφοφορίας σε κοινοπρακτικό σχήμα, αποτελούμενο κατά πληροφορίες από τις εταιρείες OTS και Wind, αποφάσισε την Παρασκευή η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών & Δεοντολογίας για τη διαδικασία εκλογής ηγεσίας στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, όπως γνωστοποιείται σε σχετική ανακοίνωση.

Ακόμη, όπως τονίζεται, και οι δέκα υποψήφιοι υπέβαλαν τον ελάχιστο προβλεπόμενο αριθμό υπογραφών υποστήριξης.

Οσον αφορά τον χρόνο διεξαγωγής τους, επικρατέστερο σενάριο είναι να επιβεβαιωθεί ο αρχικός προγραμματισμός για τις 5 και 12 Νοεμβρίου, με πιθανή μετάθεση μιας εβδομάδας για τεχνικούς λόγους.

Πλέον, το θέμα της εξ αποστάσεως ψήφου παραμένει το βασικό ζήτημα για την τελική «οριοθέτηση» της εκλογικής διαδικασίας, με τις πλευρές των Σταύρου Θεοδωράκη και Γιάννη Ραγκούση να εξακολουθούν να τάσσονται υπέρ και τον πρώτο να προαναγγέλλει νέα πρόταση.

Αναλυτικά η σημερινή ανακοίνωση από το γραφείου του κ. Αλιβιζάτου:

«Κατά την σημερινή συνεδρίασή της, η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών & Δεοντολογίας  διαπίστωσε ότι και οι 10 υποψήφιοι για  εκλογή ως επικεφαλής του νέου πολιτικού κόμματος υπέβαλαν τον ελάχιστο προβλεπόμενο αριθμό υπογραφών υποστήριξης και επικύρωσε τις υποψηφιότητές τους.

Έτσι, υποψήφιοι κατά την  προσεχή εκλογή θα είναι (κατ’ αλφαβητική σειρά)  οι κκ. Νίκος Ανδρουλάκης, Kωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Απόστολος Πόντας, Γιάννης Ραγκούσης και Δημήτρης Τζιώτης.

Κατά τα λοιπά, η Επιτροπή αποφάσισε την ανάθεση του έργου της διοργάνωσης της on line ψηφοφορίας σε κοινοπρακτικό σχήμα από εταιρίες που είχαν υποβάλει σχετική προσφορά και εξουσιοδότησε τριμελή επιτροπή υπό τον πρόεδρό της  να διαπραγματευθεί τους ειδικότερους όρους της  σύμβασης που θα υπογραφεί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή