Δεύτερες σκέψεις από Σπίρτζη για τα ταξί

Δεύτερες σκέψεις από Σπίρτζη για τα ταξί

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαψεύδει τις διαρροές στις οποίες είχε προβεί το ίδιο το υπουργείο Υποδομών μέσω ειρωνικής ανακοίνωσης, η οποία ζητεί από τα μέσα που δημοσίευσαν τις προβλέψεις του νομοσχεδίου για τα ταξί να αποστείλουν το περιεχόμενό του στο υπουργείο. Η δημοσιοποίηση των προωθούμενων αλλαγών στη νομοθεσία που διέπει τη λειτουργία διαδικτυακών και όχι μόνον εταιρειών ταξί προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Μεταξύ αυτών και ο επικεφαλής της Beat (πρώην Taxibeat) Νίκος Δρανδάκης, ο οποίος ξεκίνησε διαδικτυακή εκστρατεία κατά του νομοσχεδίου. Με την ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υποδομών υποστηρίζει ότι όσα έχουν δημοσιοποιηθεί –ύστερα από διαρροές από το υπουργείο– δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, αφήνοντας εμμέσως να εννοηθεί ότι κάνει πίσω στα εμπόδια που θέτει στις εταιρείες τύπου Beat.

«Αγαπητοί κύριοι, με την παρούσα ανοικτή δημόσια έκκληση, παρακαλούμε για την αποστολή του σχεδίου νόμου ΣΑΣ, που περιλαμβάνει αυτά τα οποία οι ίδιοι και τα φερέφωνά σας υποστηρίζετε ότι περιλαμβάνει. Οποιαδήποτε άλλη είδηση θα είναι ψευδής. Είτε θέλουν είτε δεν θέλουν ορισμένοι, θα μπει τάξη οριστικά σε ένα χώρο που σκόπιμα άφησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις χωρίς έλεγχο για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων. Οποιοσδήποτε επιθυμεί, επενδυτής, εταιρεία ή ιδιώτης, να δραστηριοποιείται στον χώρο των εταιρειών διαμεσολάβησης, δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα, εφόσον ακολουθεί την εθνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή