Αγωνιστική με παγίδες για τους «μεγάλους»

Αγωνιστική με παγίδες για τους «μεγάλους»

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας να μην έχει ντέρμπι, ωστόσο περιλαμβάνει αναμετρήσεις με υψηλό βαθμό δυσκολίας για τους ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το απόγευμα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας».

Το βράδυ ο ΠΑΟΚ θα παίξει εκτός έδρας (χωρίς τον Λημνιό) με την ουραγό και γεμάτη αγωνιστικά προβλήματα ΑΕΛ που επίσης το μέλλον της είναι αβέβαιο. Πέλκας και Κουλούρης θα είναι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» έως το 2021. Η πρωτοπόρος και καταπονημένη ΑΕΚ θα δοκιμαστεί την Κυριακή στην Τρίπολη από τον Αστέρα, με στόχο το τρίποντο που θα τη διατηρήσει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Νωρίς την Κυριακή, στις 16.00 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο Καραϊσκάκη τον εξαιρετικό φέτος Ατρόμητο. Επειτα από δύο ισοπαλίες και μία ήττα στους τρεις τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, η ομάδα του Πειραιά με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο της θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις του Πλατανιά με τον Παναιτωλικό στα Χανιά, του ΑΟΚ με την Ξάνθη στην Κέρκυρα και του Λεβαδειακού με τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης στη Βοιωτία. Τη Δευτέρα η Λαμία θα υποδεχθεί τον εξαιρετικό και φέτος Πανιώνιο.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής: 16.00 Πλατανιάς – Παναιτωλικός, 18.15 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα, 20.30 ΑΕΛ – ΠΑΟΚ. Την Κυριακή: 16.00 Ολυμπιακός – Ατρόμητος, 18.15 ΑΟΚ – Ξάνθη, Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης, 20.30 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ. Τη Δευτέρα: 19.30 Λαμία – Πανιώνιος.

Η βαθμολογία έπειτα από πέντε αγωνιστικές: 1. ΑΕΚ 13, 2. Πανιώνιος 11, 3. ΠΑΟΚ 11, 4. Ολυμπιακός 8, 5. Ατρόμητος 7, 6. Λεβαδειακός 7, 7. Ξάνθη 6, 8. ΠΑΣ Γιάννινα 6, 9. Πλατανιάς 6, 10. Παναιτωλικός 5, 11. ΑΟΚ 5, 12. Λαμία 4, 13. Παναθηναϊκός 3, 14. Αστέρας Τρίπολης 3, 15. Απόλλων Σμύρνης, 2, 16. ΑΕΛ 2.

• Με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τιμωρήθηκε η ΑΕΚ και θα παίξει χωρίς οπαδούς με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

• Ενχελς και Τσόσιτς τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές για το μεταξύ τους επεισόδιο στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή