Η Gabrielle λέει την ώρα στο νέο CHANEL Mademoiselle J12

Η Gabrielle λέει την ώρα στο νέο CHANEL Mademoiselle J12

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο οίκος Chanel συμπλήρωσε αισίως τρεις δεκαετίες στον κόσμο της ωρολογοποιίας. Δεν είναι εύκολο ένας οίκος υψηλής ραπτικής να ξεκινήσει από το μηδέν και να καθιερωθεί σε έναν εντελώς διαφορετικό τομέα, όπως αυτός του ρολογιού. Και όμως η Chanel τα έχει καταφέρει περίφημα. Από το πλήθος νέων μοντέλων που παρουσίασε ο διάσημος οίκος το 2017 στην Έκθεση της Βασιλείας ξεχωρίσαμε το Mademoiselle J12.

Η Gabrielle λέει την ώρα στο νέο CHANEL Mademoiselle J12-1
Η Gabrielle λέει την ώρα στο νέο CHANEL Mademoiselle J12-2

Γιατί; Αφενός μεν γιατί το J12 είναι το μοντέλο που εισήγαγε τη Chanel στην ιστορία της σύγχρονης ωρολογοποιίας και έχει δημιουργήσει ολόκληρη σχολή, χάρη στη χαρακτηριστική κάσα και το μπρασελέ του από γυαλιστερό μαύρο ή λευκό κεραμικό. Αφετέρου δε γιατί φιλοξενεί στην πρόσοψή του την ιδρύτρια του οίκου, την Gabrielle Chanel.

Η Gabrielle λέει την ώρα στο νέο CHANEL Mademoiselle J12-3

Για την ακρίβεια πρόκειται για μία χαριτωμένη καρικατούρα της θρυλικής Coco, η οποία μάλιστα δεν είναι καθόλου στατική: τα χέρια της εκτελούν χρέη ωροδείκτη και λεπτοδείκτη, δείχνουν δηλαδή την ώρα!

Η Gabrielle λέει την ώρα στο νέο CHANEL Mademoiselle J12-4
Η Gabrielle λέει την ώρα στο νέο CHANEL Mademoiselle J12-5

Το CHANEL Mademoiselle J12 έχει διάμετρο 38 mm και είναι εξολοκλήρου φτιαγμένο από λευκό ή μαύρο κεραμικό υψηλής τεχνολογίας. Όποια από τις δύο εκδοχές κι αν επιλέξετε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κυκλοφορούν σε δύο περιορισμένες σειρές 555 κομματιών έκαστη.

Δείτε την Gabrielle Chanel να δείχνει την ώρα στο video που ακολουθεί…

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή