Συνάντηση Κοντονή με τον νέο πρόεδρου του Αρείου Πάγου

Συνάντηση Κοντονή με τον νέο πρόεδρου του Αρείου Πάγου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε τον νέο πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασίλειο Πέππα και τους νέους αντιπροέδρους του ανώτατου δικαστηρίου συναντάται σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, προκειμένου να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων για τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τη Δικαιοσύνη.

Η συνάντηση του νέου Προέδρου του Αρείου Πάγου ο οποίος επελέγη πρόσφατα από το υπουργικό συμβούλιο, όπως και των αντιπροέδρων, έγινε σε συνέχεια της συνάντησης που είχε την περασμένη εβδομάδα μαζί τους ο πρωθυπουργός, όπου τέθηκαν μείζονος σημασίας θέματα για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης, μεταξύ των οποίων και εκείνο της επιτάχυνσης στην απονομή της προκειμένου – να συμβάλλει και αυτή- στην ανάπτυξη της χώρας διά των επενδύσεων.

Ο νέος Πρόεδρος του Α.Π., άλλωστε, φέρεται αποφασισμένος να καταβάλλει προσπάθειες για να επιταχυνθεί η απονομή της Δικαιοσύνης και προς τούτο θα εκθέσει τις απόψεις του στον υπουργό, όπως θα πράξουν και οι νέοι αντιπρόεδροι του Αρείου Πάγου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή