Κοντονής κατά Δημ. Καμμένου: Εξωφρενική η τοποθέτηση να πληρώσουμε πρόστιμο για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

Κοντονής κατά Δημ. Καμμένου: Εξωφρενική η τοποθέτηση να πληρώσουμε πρόστιμο για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά του βουλευτή των ΑΝΕλ, Δημήτρη Καμμένου, στράφηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής με αφορμή τη δήλωση του πρώτου ότι αν το πρόστιμο για τη μη συμμόρφωσή της χώρας στην απόφαση του ευρωδικαστηρίου για την «Τουρκική Ένωση Θράκης» είναι 8.000 ευρώ, τότε να το πληρώσουμε.

«Αν τα είπε είναι εξωφρενικά, η χώρα θα μπει σε επιτροπεία και διαρκή έλεγχο αν δεν ψηφιστεί η εναρμόνιση», σχολίασε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δικαιοσύνης στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm.

«Τι είναι αυτά τα πράγματα. Αν τα είπε είναι εξωφρενικά, διότι το θέμα δεν είναι το πρόστιμο και δεν είναι ότι γίνεται ρεζίλι η χώρα με το να της επιβάλλονται πρόστιμα. Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν υπάρχει συμμόρφωση η χώρα τίθεται υπό επιτροπεία. Υπό έλεγχο, υπό διαρκή έλεγχο. Και αυτό δεν είναι τιμητικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντονής και πρόσθεσε ότι ορισμένοι πρέπει να σοβαρευτούν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή