Ο πάγκος δεν μπορεί, ο Χιμένεθ πρέπει να ελιχθεί

Ο πάγκος δεν μπορεί, ο Χιμένεθ πρέπει να ελιχθεί

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη ήττα κάποια στιγμή θα ερχόταν και στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ακριβώς πριν από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Κάποιες αλλοπρόσαλλες επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ στον καταρτισμό της ενδεκάδας, σε συνδυασμό με μια σχετική υποτίμηση του Αστέρα Τρίπολης από κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά και την εξαιρετική εμφάνιση των Αρκάδων, έφεραν την πρώτη ήττα της Ενωσης από τον Αύγουστο. Η αλήθεια είναι πως ισάξιοι αντικαταστάτες της τετράδας Χριστοδουλόπουλου, Λιβάγια, Αραούχο και Μάνταλου όταν συνυπάρχουν, δεν υπάρχουν στους αναπληρωματικούς της Ενωσης. Σε ακόμη ένα παιχνίδι όμως, ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και ο Βινίσιους έδειξαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Παναγιώτης Τσιντώτας, που αντικατέστησε χωρίς προφανή λόγο τον Γιάννη Ανέστη στα γκολπόστ και έδειξε πολύ φυσιολογικά εκτός ρυθμού. Αν γύριζε κάποιος τον χρόνο πίσω στις 10 Σεπτεμβρίου, όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα «φωτιά» της ΑΕΚ και έλεγε στη διοίκηση, στον Χιμένεθ, στους παίκτες και στον κόσμο της ομάδας πως η Ενωση θα νικήσει ΑΕΛ, Ριέκα, Λαμία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, Ολυμπιακό με ανατροπή, θα πάρει ισοπαλία με Αούστρια Βιέννης που καθιστά φαβορί την ΑΕΚ για πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και απλώς μια ήττα στον αγώνα με τον Αστέρα που θα έφερνε την Ενωση στο +1 από ΠΑΟΚ, στο +5 από Ολυμπιακό και στο +7 από τον Παναθηναϊκό, τότε μπορεί κάποιοι να τον περνούσαν για ονειροπόλο. Αυτή είναι η πραγματικότητα και θα είναι τεράστιο λάθος να πάρει διαστάσεις ένα στραβοπάτημα σε αγώνα πρωταθλήματος.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή