Στα «χαρακώματα» ο ΠΑΟΚ με τη Λάρισα

Στα «χαρακώματα» ο ΠΑΟΚ με τη Λάρισα

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβληματισμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ έπειτα από την ισοπαλία του περασμένου Σαββάτου στο «AEL FC ARENA» και τη νέα απώλεια βαθμών, παρότι η ομάδα βρισκόταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 89΄ οπότε ισοφαρίστηκε. Στον ΠΑΟΚ έχουν παράπονα και από τον διαιτητή Κατσικογιάννη, κυρίως για τη φάση που δεν καταλογίζεται πέναλτι σε σπρώξιμο του Μάτος από τον Ρέντζα μέσα στη μεγάλη περιοχή. Για τη φάση αυτή ο διαιτητής παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό όργανο της ΚΕΔ.

Ωστόσο, ο αγώνας του περασμένου Σαββάτου είχε και τρίτο ημίχρονο που διήρκεσε έως χθες. Συγκεκριμένα, η ενέργεια του Αλέξη Κούγια να φτύσει τον Ελ Καντουρί λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης οδήγησε με μετωπική αντιπαράθεση τις δύο ΠΑΕ. Ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας σε συνεργάτες του φέρεται να έκανε λόγο για «τριτοκοσμική εικόνα», ενώ αναφερόμενος στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλ. Κούγια, είπε ότι οφείλουν τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και της Superleague να τον συνετίσουν και ότι η συμπεριφορά του «ίσως χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης».

Ο Αλ. Κούγιας σήκωσε το γάντι εκδίδοντας το μεσημέρι της Κυριακής μακροσκελή ανακοίνωση κατά του Σαββίδη, λέγοντας ότι «η έκφραση την οποία τολμήσατε να εκστομίσετε για μένα είναι άκρως υποτιμητική για τον οποιονδήποτε εις βάρος του οποίου απευθύνεται και ποινικώς κολάσιμη». Επίσης, η ΑΕΛ γνωστοποίησε ότι θα προβεί σε καταγγελία στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου για τη συμπεριφορά του Ελ Καντουρί, καθώς και των Ιβάν και Γιώργου Σαββίδη.

Στο παιχνίδι μπήκε ο ΠΣΑΠ καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά προς τον Ελ Καντουρί και υπογραμμίζοντας ότι τέτοια περιστατικά «δυστυχώς κάνουν τον γύρο του κόσμου, προσβάλλουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δυσφημούν ακόμη μία φορά».

Ο Αλ. Κούγιας δεν άφησε την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ αναπάντητη και χθες με προσωπική του δήλωση τον χαρακτήρισε «οικογενειακή επιχείρηση» και πρόσθεσε: «Το ποδόσφαιρο το δυσφημούμε εμείς οι παράγοντες, κάποιοι σαν εμένα 40 χρόνια, που γεμίζουμε τα ταμεία σας με δικά μας χρήματα από τις τίμιες δουλειές μας για να τα κλέβουν οι διοικήσεις σας…».

Οσον αφορά το επεισόδιο με τον Ελ Καντουρί υποστήριξε ότι «πριν δεχθεί τη δική μου αντίδραση, είχε προλάβει να προσπαθήσει να κόψει το πόδι του Ρέντζα, είχε προλάβει να βρίσει τις μάνες των 7 ποδοσφαιριστών μας που ήταν στον πάγκο…». Χθες, ο Αλ. Κούγιας έδωσε συνέντευξη Τύπου στην οποία αναδιπλώθηκε από την προ ημερών ανακοίνωση ότι πουλάει την ΑΕΛ έναντι τριών εκατ. ευρώ.

Εν τω μεταξύ, για σήμερα φίλαθλοι της ΑΕΛ έχουν καλέσει σε συγκέντρωση κατά της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή