Μια ανάσα από τον Λεμπιδάκη είχε φτάσει τον Αύγουστο η ΕΛ.ΑΣ.

Μια ανάσα από τον Λεμπιδάκη είχε φτάσει τον Αύγουστο η ΕΛ.ΑΣ.

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ανάσα από τον Μιχάλη Λεμπιδάκη φέρεται να είχε φτάσει τον περασμένο Αύγουστο η ΕΛ.ΑΣ., δίχως να τον εντοπίσει.

Την 6η Αυγούστου αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε σπίτι στον οικισμό Βρασκάς κοντά στα Σφακιά, όπου είχαν πληροφορίες ότι κρατείται ο Λεμπιδάκης. Ερεύνησαν δύο σπίτια δίχως να εντοπίσουν τον επιχειρηματία. Μάλιστα, προκειμένου να μην κινήσουν τις υποψίες των υπόπτων, είχαν διαρρεύσει ότι η έρευνα αφορούσε υπόθεση διακίνησης παράτυπων μεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκαν από επίσημα χείλη, στην πρώτη του κατάθεση αμέσως μετά την απελευθέρωσή του, ο Λεμπιδάκης είπε στους αστυνομικούς ότι στην έρευνα του Αυγούστου βρισκόταν σε διπλανό χώρο και τους άκουγε να φωνάζουν «Αστυνομία, Αστυνομία».

Ακόμα, είπε ότι στη διάρκεια της 6μηνης ομηρίας του, οι δράστες τον μετακίνησαν σε τουλάχιστον πέντε κρησφύγετα, πάντοτε φορώντας του κουκούλα. «Με είχαν πάντοτε δεμένο με αλυσίδα, ή στο χέρι ή στο πόδι σαν σκυλί. Ελεγαν ότι θα έχω κακό τέλος. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι με σώσατε», κατέθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή