Εμπρηστής γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ ένας από τους συλληφθέντες για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Εμπρηστής γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ ένας από τους συλληφθέντες για την απαγωγή Λεμπιδάκη

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας 45χρονος κάτοικος Ρεθύμνου, που κατηγορήθηκε πρόσφατα για τον εμπρησμό των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη, καθώς και για βιαιοπραγία κατά δικαστικού επιμελητή στη διάρκεια κατάσχεσης καταστήματος συγκαταλέγεται μεταξύ των συλληφθέντων για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Εμφανίζεται μάλιστα ως επικεφαλής «κίνησης» ενάντια στους πλειστηριασμούς ακινήτων. Ρόλο συνεργού αποδίδουν οι αστυνομικοί και σε 23χρονο Κρητικό, που είχε φυλακιστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος υποψήφιας με τη Ν.Δ. στις βουλευτικές εκλογές του 2015.

Στο πλαίσιο των χθεσινών ερευνών προσήχθη γνωστός «ποινικός», ο οποίος καταδικάστηκε μόλις χθες σε φυλάκιση έξι ετών για συμμετοχή στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Δεν προέκυψε ευθεία διασύνδεσή του με την απαγωγή Λεμπιδάκη, ωστόσο στο σπίτι του βρέθηκε ένα όπλο και σε βάρος του αναμένεται να ασκηθεί δίωξη για παράνομη οπλοφορία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή