«Πρόβα» στο Κύπελλο πριν από το τζάμπολ της Α1

«Πρόβα» στο Κύπελλο πριν από το τζάμπολ της Α1

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία «πρόβα», τέσσερις ημέρες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το «δικό» τους ντέρμπι, στο κεκλεισμένων θυρών ΣΕΦ, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός Superfoods στην προημιτελική φάση Κυπέλλου που θα διεξαχθεί σήμερα και περιλαμβάνει το παραδοσιακό ντέρμπι Αρη – ΠΑΟΚ. Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (19.00, ΕΡΤ), με νέους προπονητές (Γιαννάκης στον Αρη και Παπαθεοδώρου στον ΠΑΟΚ) και πολλές αλλαγές στις συνθέσεις τους, οι «αιώνιοι» της Θεσσαλονίκης θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει δείξει στα φιλικά προετοιμασίας ότι είναι πιο έτοιμος και ομοιογενής, αλλά ο παράγοντας της έδρας αποτελεί διαχρονικά σημείο αναφοράς για τα συγκεκριμένα ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods (χωρίς Λεκαβίτσιους) θα δοκιμαστεί στο Βενετόκλειο (16.00) από τον αξιόμαχο Κολοσσό που έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στον Προμηθέα (78-58). Η νέα εσωτερική αναταραχή που προκλήθηκε από την παρατεταμένη χρονικά έξοδο, μετά σχετικής αδείας, τεσσάρων παικτών στη Μόσχα (Καλάθης, Γκιστ, Ρίβερς, Σίνγκλεντον) έχει φαινομενικά κοπάσει, όπως δήλωσε και ο Καταλανός τεχνικός Τσάβι Πασκουάλ: «Είναι ώρα να τελειώσει αυτό και να αλλάξουμε σελίδα». Ο Καλάθης δεν θα είναι ο αρχηγός της ομάδας, ενώ στους συγκεκριμένους παίκτες θα επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Λάρισα με τον νεοφώτιστο ΓΣΛ-Φάρο (17.00) και στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν θα είναι ο Αμερικανός Μπράιαν Ρόμπερτς που υπέστη θλάση δικεφάλου, καθώς και ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος δίνει «μάχη» με τον χρόνο για να προλάβει να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στο ΟΑΚΑ (17.00) η ΑΕΚ θέλει να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί για τη νίκη-πρόκριση, υποδεχόμενη το Ρέθυμνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή