Λονδίνο: Προσγειώθηκε αεροπλάνο της Ryanair μετά από ψεύτικο συναγερμό

Λονδίνο: Προσγειώθηκε αεροπλάνο της Ryanair μετά από ψεύτικο συναγερμό

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου προσγειώθηκε με ασφάλεια αεροσκάφος της εταιρείας Ryanair που είχε απογειωθεί από τη Λιθουανία, μετά από έναν ψεύτικο συναγερμό που οδήγησε σε εντολή να σηκωθούν μαχητικά αεροσκάφη της Βασιλικής Αεροπορίας της Βρετανίας και να το συνοδεύσουν.

Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο επρόκειτο να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου, ωστόσο, στη διάρκεια της πτήσης δόθηκε εντολή να σηκωθούν μαχητικά αεροσκάφη της Βασιλικής Αεροπορίας της Βρετανίας και να το συνοδεύσουν στο Στάνστεντ.

Εκπρόσωπος της Βρετανικής Αεροπορίας δήλωσε ότι «η RAF επιβεβαιώνει την άμεση αντίδραση των μαχητικών Typhoon σήμερα το πρωί, για να συνοδεύσουν επιβατικό αεροσκάφος».

«Η πτήση από το Κάουνας προς το αεροδρόμιο Luton του Λονδίνου κατευθύνθηκε στο Στάνστεντ μετά από οδηγία των Λιθουανικών Αρχών που έλαβαν ύποπτο σήμα συναγερμού. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Stansted και όλοι οι επιβάτες θα μεταφερθούν στο Luton με λεωφορείο», πρόσθεσε.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή