Ολ. Κεφαλογιάννη: Η κυβέρνηση να προχωρήσει τη συμφωνημένη επένδυση στο Ελληνικό

Ολ. Κεφαλογιάννη: Η κυβέρνηση να προχωρήσει τη συμφωνημένη επένδυση στο Ελληνικό

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Να διασφαλίσει τον πολιτιστικό πλούτο της χώρας, να υπερασπιστεί το δημόσιο συμφέρον, και φυσικά να προχωρήσει τη συμφωνημένη επένδυση στο Ελληνικό», κάλεσε σήμερα την κυβέρνηση η Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, μία μέρα μετά την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ), η οποία φαίνεται πως επηρρεάζει το μέλλον της επένδυσης και συγκεκριμένα επηρρεάζει καθοριστικά την ανέγερση του Εμπορικού Κέντρου, όπως επίσης και την κατασκευή πολυτελών κατοικιών στην ίδια περιοχή.

Σε συνέχεια της δήλωσής της η κ. Κεφαλογιάννη υπογράμμισε ότι «οι διαρκείς μεθοδεύσεις και οι υπόγειες διαδρομές, οι επικοινωνιακοί χειρισμοί και οι ασκήσεις εσωκομματικής αντιπολίτευσης μιας μερίδας του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης συμπληρώνουν σήμερα ένα μεγάλο και δυσάρεστο κύκλο». «Η Κυβέρνηση καλείται τώρα να πράξει αυτά που οφείλει και για τα οποία διαρκώς δεσμεύεται», πρόσθεσε.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι όλα αυτά πρέπει να μην μείνουν «στα λόγια, αλλά με συγκεκριμένες πράξεις και χρονοδιαγράμματα. Για κάθε βήμα της θα ελέγχεται αυστηρά. Όπως θα ελέγχονται και όλες οι προσπάθειες θεσμικών ακροβασιών και απαξίωσης θεσμών και διαδικασιών στη χώρα».

Τέλος, η κ. Κεφαλογιάννη αναρωτήθηκε: «Για πόσο καιρό ακόμα η χώρα θα πορεύεται με ένα διαλυμένο Υπουργείο Πολιτισμού; Με μια απούσα Υπουργό και μια ανεξέλεγκτη Γενική Γραμματέα;».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή