Κλιμακώνεται η κόντρα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Κλιμακώνεται η κόντρα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντολή να παραπέμπεται στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης και, ταυτόχρονα, στη Δικαιοσύνη όποιος υπάλληλος της ΣΤΑΣΥ αρνηθεί την έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων και καρτών έδωσε ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, κλιμακώνοντας την αντιπαράθεση με τους εργαζόμενους του Οργανισμού.

Η απόφαση του κ. Σπίρτζη έρχεται στον απόηχο της προειδοποίησης των εργαζομένων στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο ότι πρόκειται από αύριο να απέχουν από την έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων στη γραμμή 1 του μετρό (ηλεκτρικός).

Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ διαμαρτύρονται για τα προβλήματα, που έχουν προκύψει κατά τη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ενώ ζητούν την καταβολή επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας, υποστηρίζοντας ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της επιθετικότητας επιβατών λόγω της δυσαρέσκειας που έχουν από τις δυσλειτουργίες του έξυπνου εισιτηρίου.

Παρά την προειδοποίηση των εργαζόμενων πάντως, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι από αύριο θα εκδίδει μόνο ηλεκτρονικές κάρτες για όλα τα μέσα, ενώ από τέλος Οκτωβρίου θα εκδίδονται και θα επικυρώνονται μόνο ηλεκτρονικά εισιτήρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή