Δείπνο με τα …σκαθάρια

27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα μυρμήγκι στο πιάτο σας, εκκεντρικότητα ή υψηλή γαστρονομία;

Μερικοί από τους πιο διάσημους σεφ στον κόσμο, όπως ο Ρενέ Ρετζέπι, έχουν στρέψει από καιρό το ενδιαφέρον τους στα έντομα που τρώγονται, εντάσσοντάς τα στα δημιουργικά μαγειρέματά τους.

Όμως, το Insects in the Backyard στην Μπανγκόκ είναι το πρώτο ταϊλανδέζικο εστιατόριο που προτείνει ολόκληρο μενού και τα ραβιόλια σερβίρονται με σκαθάρια, τα τορτελίνι με γρύλους και το τιραμισού με μεταξοσκώληκες.

Ο σεφ Ma Thitiwat λέει ότι δεν προσπαθεί να τρομάξει τον κόσμο, αλλά να κάνει πιο προσιτό ένα περίεργο δείπνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή