Υποτονικό το κλίμα στο Χρηματιστήριο

Υποτονικό το κλίμα στο Χρηματιστήριο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υποτονική και η σημερινή χρηματιστηριακή συνεδρίαση καθώς οι επενδυτές είναι εμφανώς επηρεασμένοι από το νεφελώδης σκηνικό που επικρατεί στα κόκκινα δάνεια και ποιές θα είναι τελικά οι προβλέψεις των τραπεζών σε

βάθος πενταετίας.

Ο γενικός δείκτης χωρίς ιδιαίτερες αυξομειώσεις κινήθηκε νωχελικά και διαμορφώθηκε στις 744,80 μονάδες καταγράφοντας απώλειες 0,79%.

Η αξία των συναλλαγών παρέμεινε σε υποτονικά επίπεδα και δεν ξεπέρασε τα 33 εκατ. ευρώ. Ισχυρές απώλειες (-10,71%0 σημείωσε η τράπεζα Αττικής και ακολούθησε η μετοχή της Εθνικής τράπεζας(-2,46%), η τράπεζα Πειραιώς υποχώρησε 1,97% η Eurobank έχασε το 1,38% της αξίας της και η Alpha Bank είχε τις μικρότερες απώλειες σε ποσοστό 0,65% και έκλεισε στο 1,53 ευρώ.

Πιέσεις ασκήθηκαν στη μετοχή της Folli Follie Group που υπέστη απώλειες 3,06% και έκλεισε στα 17,72 ευρώ. Αρνητική απόδοση (-0,95%) εμφάνισε η μετοχή των Ελληνικών Πετρελαίων και διολίσθησε στα 7,30 ευρώ. Με ημερήσια κέρδη 2,79% έκλεισε τη σημερινή συνεδρίαση η μετοχή του ΑΔΜΗΕ και διαμορφώθηκε στο 1,84 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή