Πυροβολισμοί με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες σε μπαρ της Γλυφάδας

Πυροβολισμοί με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες σε μπαρ της Γλυφάδας

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο αιματηρός απολογισμός ένοπλης επίθεσης σε μπαρ της Γλυφάδας, που έγινε στις 04.30 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία δύο άτομα μπήκαν στο μαγαζί και πλησίασαν το μπαρ το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγγέλου Μεταξά και Πανδώρας. Επειτα από έντονη συνομιλία πυροβόλησαν τον Αλβανό συνιδιοκτήτη -ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για εμπορία νακρωτικών – με αποτέλεσμα αυτός να καταλήξει. 

Τραυματίας είναι ένας ακόμα Αλβανός υπήκοος ο οποίος δίνει μάχη για την ζωή, ενώ από αδέσποτες σφαίρες τραυματίστηκαν και δύο Ελληνες, θαμώνες του μαγαζιού, οι οποίοι νοσηλεύονται σύμφωνα με πληροφρίες με τραύματα στα πόδια και εκτός κινδύνου.

Στον τόπο της επίθεσης βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι συλλέγουν στοιχεία για την υπόθεση, προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα του εγκλήματος, ενώ ταυτόχρονα διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή