ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

ΝΔ: Iδιωτικές επενδύσεις και μείωση φορολογίας σε πρώτο πλάνο για τους πολίτες

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα που προκύπτουν απο το ερωτηματολόγιο του πρώτου προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας «για τους Εργαζόμενους και τους Ανέργους» στη Νίκαια. Τα αποτελέσματα αποτυπώνουν την βούληση της πλειονότητας και δη των νέων ανθρώπων για ιδιωτικές πρωτοβουλίες ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Απάντησεις στα ερωτήματα έδωσαν συνολικά 17.844 πολίτες με το κυρίαρχο μήνυμα να είναι το φιλικό περιβάλλον για την επιχειρηματικότητα και η δημιουργία θέσεων εργασίας από τον ιδιωτικό τομέα. 

Παράλληλα αναδεικνύεται η ανάγκη ενός φιλικού πλαισίου για τις επιχειρήσεις χωρίς όμως εκπτώσεις στην τήρηση της εργατικής νομοθεσίας.

Αξιοσημείωτη είναι η καταγραφή της πεποίθησης πως ο μεγαλύτερος εχθρός των θέσεων εργασίας είναι η υψηλή φορολογία. 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως υπάρχει υψηλό ενδιαφέρον για την επαγγελματική εξέλιξη με το 56,3% να δηλώνει ευθέως πως την αναζητά 

Η ΝΔ κατά την παρουσίαση σημειώνει πως «η ιδιαίτερα υψηλή συμμετοχή σε μία καινοτόμα διαδικασία που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δημοσκόπηση, αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον της κοινωνίας για τη διαμόρφωση των προγραμματικών θέσεων της Νέας Δημοκρατίας». 

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ