ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης υπόσχεται νέες απολύσεις και εργασιακή ζούγκλα» - Τι απαντά η ΝΔ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου στη Νίκαια.

«Και στη Νίκαια να πάει, ο κ. Μητσοτάκης παραμένει ο πιο γνήσιος εκπρόσωπος του παλιού πολιτικού κατεστημένου, της διαπλοκής και της ολιγαρχίας», τονίζει.

Σχολιάζει, δε, ότι «κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αρχηγός του κόμματος που εκτόξευσε την ανεργία στο 27% θα μπορούσε να εκστομίσει οποιαδήποτε ουσιαστική πρόταση για την καταπολέμηση της ανεργίας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «η στήριξη των επενδύσεων και η αύξηση της απασχόλησης είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αυτά που με τόση θέρμη θέλει να καταργήσει" και πως "τα ευχολόγια προς τις επιχειρήσεις για σεβασμό στους εργαζόμενους είναι ανέκδοτο, όταν ταυτόχρονα ο κ. Μητσοτάκης εξαγγέλλει την κατάργηση κάθε θεσμικού πλαισίου ρύθμισης και προστασίας».

Το κυβερνόν κόμμα σημειώνει πως «το μόνο που υπόσχεται ο κ. Μητσοτάκης είναι νέες απολύσεις και εργασιακή ζούγκλα". Για να σχολιάσει περαιτέρω: "Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι όσες φιλότιμες προσπάθειες κι αν καταβάλλει με τη βοήθεια των επικοινωνιολόγων του, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να πείσει ότι είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είναι».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει, τέλος, ότι «σε ένα μόνο πράγμα είχε δίκιο ο αρχηγός της ΝΔ. Περνάμε στην εποχή μετά τα μνημόνια. Χωρίς αυτόν».

Τι απαντά η ΝΔ: Τα υβριστικά παραληρήματα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν αξία

«Τα υβριστικά παραληρήματα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τόση αξία όση και οι υποσχέσεις του: Απολύτως καμία», απαντούν κύκλοι του Μοσχάτου στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Κατανοούμε τον πανικό τους από το γεγονός ότι η ΝΔ, συζητώντας με την ελληνική κοινωνία, διαμορφώνει τη μετά ΣΥΡΙΖΑ εποχή», σχολιάζουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τονίζουν πως πρέπει το ΣΥΡΙΖΑ να οπλιστεί με υπομονή «γιατί έχουμε αλλά 6 προσυνέδρια».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ