Η επιτομή του κλασικισμού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό το μοντέλο με διπλή ένδειξη ημέρας και ημερομηνίας. Είναι η πρώτη φορά που η συλλογή Villeret προσφέρει τη συγκεκριμένη complication και το κάνει βεβαίως με γνώμονα την απόλυτη ευκρίνεια και πρακτικότητα.

Η κάσα του Villeret Jour Date είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, με διάμετρο 40 mm και πάχος 10,4 mm.

Το ματ υπόλευκο καντράν έχει φυλλοειδείς λεπτούς δείκτες, ανάγλυφες λατινικές ενδείξεις της ώρας και διακριτικό υποκαντράν για τα δευτερόλεπτα στο 6. Η ημέρα της εβδομάδας και η ημερομηνία εμφανίζονται στο 3.

Ο μηχανισμός που χτυπάει στο εσωτερικό είναι ο αυτόματος caliber 1160DD, ο οποίος αποτελείται από 275 εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων 34 λίθων. Διαθέτει τροχό του μπαλανσιέ από glucydur με χρυσές βίδες μικρομετρικής ρύθμισης ενώ το ελατήριό του είναι από πυρίτιο, γεγονός που το καθιστά ελαφρύτερο, ανθεκτικότερο στα χτυπήματα και ανεπηρέαστο από τα μαγνητικά πεδία.

Ο μηχανισμός λειτουργεί με συχνότητα 4Hz και έχει 72 ώρες αυτονομία. Από το κρύσταλλο ζαφειριού στην πίσω όψη της κάσας μπορεί να θαυμάσει κάποιος το περίτεχνο χειροποίητο φινίρισμά και τον guilloché ρότορα από κίτρινο χρυσό 18Κ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Kassis (τηλ.: 210-3641000)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ