+29,4% οι πωλήσεις τον Σεπτέμβριο

+29,4% οι πωλήσεις τον Σεπτέμβριο

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με βάση τα στοιχεία που επεξεργάζονται οι εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων, ο μήνας Σεπτέμβριος παρουσίασε αύξηση των πωλήσεων κατά 29,4% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο του 2016, φτάνοντας τον ικανοποιητικό αριθμό των περίπου 6.000 πωλήσεων.

TOY ΑΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Οι πολλαπλές αφίξεις νέων μοντέλων σε όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων, οι οποίες και συνεχίζονται, πιστεύεται ότι θα δώσουν θετικό πρόσημο και στους επόμενους μήνες για να ξεπεράσει η αγορά (μετά την κρίση και ύφεση) τις 86.000 ταξινομήσεις.

Στελέχη των εισαγωγέων αντιπροσώπων αυτοκινήτων δίνουν ξεχωριστή βαρύτητα και στη μοναδική έκθεση για την ελληνική αγορά, την «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ», που θα πραγματοποιηθεί στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας. Την έκθεση αυτή θα κάνουν πανελλήνιες πρεμιέρες περισσότερα από δεκαοκτώ νέα μοντέλα μετά το Διεθνές Σαλόνι της Φρανκφούρτης, γεγονός που θα αυξήσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και των υποψήφιων αγοραστών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή